10 år

Igår var jag på en smoking middag, det var min gudfar och hans fru som hade 10års jubeleum sedan dom gifte sig! Jag var även deras brudnäbb på bröllopet. Och när jag blev tillfrågad att bli det så trodde jag att man skulle ha näbb på sig i kyrkan så jag var lite osäker på att tacka ja! hehe 
Hade samma vita krans i håret som på bröllopet! Det var jätte kul, god mat, massa roliga och intressanta människor och bra musik! Kram Andrea
 

A long time ago

Hej bloggen! Idag har jag varit i skolan, vi slutade tidigt så det var skönt. Jag hängde lite med en kompis efter skolan och sen dess så chillar jag bara hemma, jag har nämligen extremt ont i huvudet just nu så ligger bara och vilar, ska även se om jag orkar plugga lite! Jag tänkte slänga in lite gamla bilder som jag och Andrea tog när vi hade en liten fotosession i Stockholms gränder. Enjoy!
Kram Awa

Helt slut

Herre gud vad trött jag är! Kom hem för kanske 10 min sen, så jag har varit i gång sen klockan 8 imorse! Vi slutade i oförsig inte sent, men vi hade 2,5h historia som sista lektion.. Sen har Awa och jag varit på stan och kollat på kläder. Vi ska på en fest med Great Gatsby tema (20 tal) om ni har något förslag vart man kan hitta såna kläder kommentera!! För det är snart. Det är vekrligen svårt har en kläning som alternativ men den känns helt ok, den är som nödlösining hehe. Men jag ska köpa lite fjädrar och sånt sen. Nu ska jag äta och sen plugga... kommer somna i maten säkert, haha skoja! Kram Andrea
Det delade ut såna här drycker idag eftersom det är FASHION NIGHT ikväll, perfa nu. Få en energi kick!

Glam up your nails

Hej! Jag fick ett jättefint nagellack utav Andrea härom veckan, nu har jag prövat det och tänkte göra en liten review!
Jag tyckte det var superfint och coolt med "flarnen"utav rosa glitter som var lite större format. De blev snyggt på naglarna över ett ljusrosa nagellack från Make Up Store, mixen av de två gjorde att det blev en liten metallic känsla över det hela men ändå lite glansigt. 
Här är stegen för hur jag gjorde(fick dock ingen bra bild på naglarna) för att det skulle bli så fint som möjligt!
 
1. Jag målade en grund med det ljusrosa nagellacket, två gånger!
2. Sedan penslade jag på glitternagellacker från ncLA , två gånger!
3. Sedan använde jag mig utav en nagelbandsolja för att mjukgöra samt skydda nagelbanden innan jag satte på...
4. ... Topcoaten!
 
Efter ca 10 dagar började nagellacket slitas ut så jag rekomenderar det starkt i kombination med det andra produkterna för att det ska hålla länge! Kram Awa
 

Chevre Chau

En av mina favorit rätter är Chevre Chau, det är en plätt lätt rätt att göra, det går fort och är super gott och nyttigt! 
 
Det du behöver:
  • Chevre
  • Bröd (surdegs bröd är min favorit)
  • Honung
  • Sallad
Sätt på ungnen på högsta tempratur och grillelement. Skär upp brödet i lika stora bitar som chevren, ringla över honoug och sätt in i ungen i 4-5 min. Sen är det bara göra en sallad av eget val. Ringla lite olivolja och vinäger över om önskas och sen är du klar! Lätt och enkelt. 
Kram Andrea

A brunch is a way of getting all of your friends together

Hej bloggen! Jag fyllde år den 6:e Juli, då befann jag mig i Grekland och alla mina fina vänner på olika ställen, så precis innan skolstarten bestämde jag mig för att ha en Gossip Girl inspirerad födelsedagsbrunch. Det tog otroligt mycket tid åt förberedelserna och utan Andreas hjälp hade jag varit helt slut, var det ändå dock haha, ne men Andreas hjälp var toppen , så tack tack tack igen!! 
 
Jag fick min inspiration från att googla runt och hittade några jättebra sidor, klicka HÄR och HÄR för bra inspo!
Jag tyckte det var superkul med brunchen och speciellt med temat, alla behövde klä sig inspirerat utav gossipgirl , att ha hårband var ett måste, de som inte hade fick låna haha och vi körde även ett litet quiz där vinnaren fick en liten goodiebag som jag kombinerat ihop med inspiration av gossip girl ofc! Det låg bla klubbor i som det stod puss och kram på , två av varje, så att det översatt till engelska blir XOXO Gossip Girl och lite annat smått och gott som man kunde relatera till!
Här kommer ett litet urval av alla bilder som togs bla på mina vänner och maten!!
 
 Alice och Stina var superfina!
 Fina Filippa!
Denna härliga bild fångade jag på mina fabulösa vänner, lol!
 Fina mysisar!
 Lite gott och blandat, och om ni undrar vad jag har för sak framför ansiktet så är det en mask haha!
 Fanny passade bäst i masken kom alla överens om, Paula hade gjort den! Éloge till Paula!
Andrea och Julia hjälpte till med "välkomstdrinksbrickan"!
 
 Fina Alice och Paula!
Menu a la Gossip Girl!
 Food!!!
 More Food!!!
 Fina Bianca och Marielle!
 Paula, "the creator of the serenaface", boya u dropt the bomb! Xoxo 
 Lite mysisar, Rebecca, Nicole och Julia!
 
Hoppas ni gillade bilderna,och till er som inte var med på bilderna så var det för att bilderna inte var framifrån helt men de kommer säkert upp ändå snart haha! Tack till Alla som kom och för Alla som gav så fina presenter!!
Kram Awa! 

25 Augusti

Nu är jag hemma igen från att ha sett Grown ups 2. Den var super bra, inte den bästa film jag har sett men väldigt rolig. Det ända lite jobbiga var att vi satt på andra raden så det var lite för nära. Ska inte gå och lägga mig riktigt ännu eftersom jag har sov morgon till 11:20 imorgon, så skönt!! Sen börjar även min tennis imorgon så det ska bli jätte kul! :) Kram Andrea
Slänger in en random bild från i sommras!

Answering

Fråga; Gud så snygg tröja! I vilken butik hittar man den, vart ligger butiken och vet du pris? :)) Btw älskar eran blogg den ger mig mycket inspiration! <3
 

Svar; Tack!! Jag vet att de har sålt dessa på Marc By Marc Jacobs på Smålandsgatan 10 men Andrea köpte denna i Chicago och där är det lite billigare men vet inte den exakta skillnaden!
 
 
Kram Awa

Grown ups 2

Nu blir det bio! Ska se grown ups 2, älskar den första filmen, så hoppas den här är lika bra! Kram Andrea

Just checking in!

 
 
Hej, dagen har spenderats med en mysig kräftskiva och lite härligt häng! Nu är det sovdags och här kommer randombildfrån veckan!
 

NARS

Äntligen fredag!! Nu har man gått en hel riktig skolvecka efter schemat. Man är ganska trött när man kommer hem från skolan varje dag, så det är jätte skönt med helg! Köpte även biljett till insparks festen idag på rasten, ser verkligen ifram emot den.
I helgen kommer jag vara på landet eftersom vi ska bygga om här snart så vi behöver packa ner våra saker i flytt kartonger. Så det är sista gången jag är här, tills sommaren innan allt kommer se ut som en bygg arbets plats. 

Har nyligen införskaffat en ny blush från NARS, i färgen Orgasm. Det är den blushen dom är kändas för, en klassiker! Eftersom jag har alltid lyckats tappa mina andra hela tiden i marken och lyckas spräcka minst 3 stycken. Så tänkte jag lika gärna prova ett nytt märke istället för lancôme som jag annars alltid har haft (eller rättare sagt mammas som jag har tagit, hehe...) när jag ändå skulle köpa ett nytt. Dom hade alltid en extra stor "burk" så att det skulle få plats med den där borsten man får med, men eftersom jag aldrig använder den så kände jag att jag vill hitta något mer kompakt och smidigt. Så då provade jag den här klassikern då från NARS. Och den här är då min, inte snodd från mamma hahah! Kan rekomendera den, super fin trodde först den var jätte glittrig vilket jag inte ville ha. Utan den är lite lagom och inte så rosa heller, perfa för mig! Kram Andrea
Du kan hitta den på Sephora i stockholm, eller klicka HÄR

Miss The City

 
Hej! Saknar NYC något enormt , det var så härligt där och jag vill tillbaka snarast! En sak jag saknar mest var de chokladdoppade jordgubbarna från Godiva som var himmelska med belgisk choklad runt om.
 
Men finns det någon annan stad som ska leverera lika mycket glädje som NYC, en stad man aldrig varit i?
Jo jag har nämligen hört att London ska vara en toppenstad och kan det gå fel när man ska resa dit i höst, med sin Bästis?!!!! Tagga!!!!
Det ska bli så kul och vi håller på att boka biljetten nu , längtar redan!
Kram Awa
Bilder från Weheartit 💗

Skol start

Vi har knappt nämnt något om att vi har börjat skolan, och gymnasiet!! Vi började föra veckan väldigt tidigt. Men det var ändå bra på visa sätt (förutom att sommarlovet blev lite mindre) eftersom då var alla 1 själva på skolan innan alla 2 och 3 började. Det har varit väldigt kul att börja gymnasiet, nya kompisar, man fick välja vilken inrikting man ville gå själv och inte läsa som en och samma kurs.
Vi hade väldigt korta dagar dom första dagarna, men trots det blev man väldigt trött. Det är säkert för att man är i nya miljöer träffa många nya osv.

Nu har man gått ett tag och vi har redan börjat få läxor, har en historia läxa tills imorgon så här är det ingen mjuk start! Idag så var jag även och köpte pappers mapar till varje ämne eftersom man få så mycket papper hela tiden så det är bra att hålla i sär dom. Fanns i 5 olika färger och går att hitta på Svanströms men dom har bytt namn nu till Office Depo. Sen idag har jag även träffat min kompis Daniela vi gick på stan och fika super mysigt! :) Men nu ska jag åter gå till min läxa. Kram Andrea

Fall feelings

 
Untitled #6
Collage by Boosha
 
Hösten börjar närma sig i kalendern i allafall dock inte på vädret ännu vilket är bra, men höstmode tycker jag är så otroligt mysigt och jag tycker att grått är en otroligt mysig och härlig färg! Jag tycker att "grey is the new black", den är liksom inte dyster och funkar att piffa upp med lite fina smycken och lite färgklickar hit och dit.
I höst kommer jag satsa på härliga stickade tröjor och fina kjolar med strumpbyxor som färgklickar, jag har även införskaffat nya uggs som är lite "bikerinspirerade" som kan tuffa till en outfit! Jag tycker även att man kan ha fina färgglada byxor i orange, vinrött, lila mm. Sedan skulle även ett par Boyfriend jeans vara snygga till en oversized grå stickad tröja.
 
Jag tycker om DKNY F/W 13 kollektion med lite inslag av det där gråa som jag snackar om, om du spolar fram till efter 05.54 så får du se de inslagen från årets kollektion! 
 

NCLA

Jag tänkte tipsa om ett super bra nagelack som jag nyss har provat! Märket heter NCLA Los Angeles. Jag provade den för första gången i torsdags så det har gått 4 dagar nu. Och det har inte flagnat någon stans vilket jag är lite förvånad över, eftersom det händer nästan alltid mig även fast det är ett bra kvalitets nagelack! Så det är super!
Jag har färgen: Bel-Air Trophy Wife
Dom här nagelacken har ännu inte lanserats i sverige men kommer att göra det i höst hos NK. Så då får jag hojta till när dom finns tillänliga att köpa, för det är verkligen ett lack man måste prova!
Awa kommer även lägga upp en liten review på det nagelacket hon har provat från NCLA! Kram Andrea