Awa-4 days countdown

Snart bär det sv till NYC , mina drömmars stad är såå taggad på shopping, kultur, mat och NYC i sin helhet! Nu idag ska jag umgås med lite sköna människor!
På bilden ser ni en detalj på min tröja idag, den är fab! Haha, kram Awa

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad kul att du ska till New York! I fall du vill shoppa mycket och billigt borde du definitivt åka till Common Woodburry Oulet! Googla det i fall du vill veta mer om vilka affärer osv. Men det finns så mycket att hitta där för sjukt bra priser. RL stickad tröja för 400 kr bland annat. För att ta sig dit så kan man ta en buss som går från penstation tror jag det hette annars kan man hitta allting på deras hemsida om hur man kan ta sig dit.
Bara ett litet shopping tips från mig.
Kram.
Vill du ha mer tips få du gärna kommentera på min blogg.
HA det bäst. NY är så underbar stad. Var där i påskas!

2013-06-15 @ 19:23:36
URL: http://lisakarolina.devote.se
Postat av: Sanna

Hej Awa!

Min största idol inom musik världen är du,du är så underbart vacker och talangfull ,du har sån stark vilja och man ser att du älskar och stå på scen.Awa du gör så många människor lyckliga och du är en bra förebild för många.Jag vill så gärna träffa dig någon gång ,jag hoppas du kan komma någon gång till Växjö eller i närheten för det skulle vara min dröm :)

Ha så kul i New York ,och hoppas du kan ta massa fina bilder och lägga ut här:)

Kram Sanna

Ps. Jag har ett fanpage av dig på instagram som heter @awas__fanpage och jag undrar bara om det är okej för dig att jag har ett fanpage och lägger upp bilder på dig där ?:-)

2013-06-15 @ 20:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback