Nu är musikvideon släppt!

http://www.expressen.se/noje/premiar-har-ar-awas-nya-musikvideo/

Musikvideon

 
Hej! Nu premiärvisas musikvideon på Expressen , så kul att den äntligen är ute! Tack till alla som var med!
http://www.expressen.se/noje/premiar-har-ar-awas-nya-musikvideo/

Long time no SEE

Helloo! Det var ett tag sen... Både Awa och jag har haft fult upp och speciellt Awa som har nyss släppt singeln juu (Not ready to say goodbye). 
 
Just nu sitter vi båda hemma hos Awa och skriver våra CV:n som vi ska skicka till olika företag för praktiken i vår. Snart ska jag hem och ha läxhjälp. Har inte haft det på ett tag så ska bli skönt att komma igång igen! Kram kram Andrea
 
ps. vi kommer snart igen med london veckan! ;)
Fanzy, fanzy

Studio and some styling

Awa Santesson Sey

Hej! Följ min egna kanal också för mer om musiken osv , stay tuned!!❤️❤️

Not ready to say goodbye

inspiration

 

Efva Attling Parfymrelease

BEYONCE // THE SUGAR COLLECTIVE

 

16 år snart

Snart fyller jag 16 år om exat 3 dagar så på söndag! Herre gud vad tiden går fort kändes nyss som jag fyllde 15. Kom ihåg när jag var liten när det var exat en månad dag till min födelsedag brukade jag rita en kalender där jag kryssade för varje dag fram tills jag fyllde år. Kom ihåg då hur långsamt dagarna gick då. Och nu, så tänker jag inte ens på att jag fyller år om 3 dagar! Vilken skillnad.
 
I år kommer jag ha en tjej middag för närmsta tjejerna på lördag, det kommer bli super mysigt. Koller självklart fota så bilder kommer på det. Men nu måste jag sova puss Andrea

London day 2

 
 
Vi började morgonen med den godaste choklad vi någonsin smakat, såldes vid tunnelbanan i en italiensk coffee shop!
Tog tunnelbanan mot Picadilly för att möta Andreas päron och åka lite...
... Sightseeingbuss, det var faktiskt sjukt kul! Gjorde det i New York också, väldigt turistigt men man hinner verkligen se "hela" staden och ta in mycket info, skitkul!
Buckingham palace
mysis
 Sen vart vi hungriga och begav oss till restaurangen som var den bästa på hela vistelsen, Burger and Lobster, sjukt gott! Man kunde bara välja mellan hamburgare eller hummer,vi båda tog självklart det sistnämda så sjukt gott! Andrea tog grilled och Awa steamed! 
 
Kommer en till del ! Kram Boosha
 
 
 
 
 
 

BRUNO MARS

London day 1

Nu börjar vår "London Vecka" här på bloggen. Och första dagen börjar med att vi åker till mysiga Notting Hill...

Som sagt var i Notting Hill på lördagen och på helgerna så är det alltid deras stora marknader där det finns alla möjliga olika saker. Från smycken till antika små saker till kläder osv. 

Sen gick vi till ett super mysigt cupcake ställe som ska tydligen vara en av Londons bästa som heter Hummingbird bakery ni bordde verkligen gå ditt om ni är i London.

Till middag gick vi och åt på min favorit resturang som vi alltid brukar gå till när vi är i London som heter Benihana som är en så kallad cross over resturang. Där dom lagar maten framför dig och allt är super gott!!

Efter middagen så gick vi till en annan resturang som vi kommer ihåg namnet på där vi drack té och åt efterrätt!

Vi båda tog mint tea som är då mynta blad, super gott och såg väldigt fint ut!
Och som desert så var det kalla bär med varm vit chocklad sås, hiiimelskt gott var det! :D Måste provas på hemma sen, smakar lite som gino!
 
Sen när vi kom hem till brors lägenhet så somnade vi direkt, vi var super trötta eftersom vi hade flugit samma dag ju! Fortsättning kommer... Kram Boosha

Dinner and Modern Family

Nu har jag äntligen kommit hem från att gjort klart vårt grupp arbete inom historian med Awa och Julia! Är super trött nu och det regnade som tusen på vägen hem så är trött, kall och hungrig nu. Så jag slängde snabbt ihop en enkel pasta rätt framför Modern family. Kan inte bli bättre avslut på dagen! Snart ska jag sova, god natt Andrea
Pasta med soltorkade tomater, hemma gjord pesto och mozarella! Mums
 

Indian food is delish

 
gammal bild från en take-away kind of day
Ni vet de dagar man är för trött för att göra något över huvudtaget, när man repat så mycket att varenda muskel i kroppen skriker efter mat, dååå älskar jag att äta indisk mat. Supergott och jag älskar naan-bröden, jag brukar alltid ta en mangolassi till när vi köper hem indisk mat, såå gott!  Kram Awa