28/2/2013

Idag så har jag tagit min sista spruta av livmoderhalscancer (man tar 3st) och min kompis sa att den sista skulle vara värst så jag var super rädd innan, men det gjorde lite ont när själva vaccinet kom in men resten av dagen så har jag inte känt något ALLS i armen vilket är skönt. För man brukar vara lite bedövad med jag glömde bort att jag hade tagit sprutan! ;)
Sen så träffade jag mormor och vi gick till Thielska Galleriet och kollade på Munch (det är han som har gjort Skriet, en känd tavla) det var faktisgt ganska kul, gillade dom tavlorna mest som hete Madonna! Sen gick vi och åt lunch på Ulla Winbladh åt deras super goda kött bullar, mums! Sen efter det så gick jag lite på stan och nu är jag hemma! Och måste bara säga att det är så bra väder just nu!! Solen skinner och man kan använda solglass ögon, kom våren nu!
 
Här är lite bilder från dagen! + en outfit 
Pälsväst // Blus - Massimo Dutti // Byxor - Zara 
Möms, så gott
Jag och mormor i bilen i hennes roliga mössa
Tog en Caramel Latte på Espresso House, tyvärr så gör Starbucks godare... :(
 
Så det var allt för mig idag! Nu ska jag sova för imorgon så är det också mycket på schemat! Kram Andrea

GRANDMA GOT SWAG

 
 
Hahahahha

We run the world girls

 Dom här två tjejerna äger på videos, punkt slut! /Andrea

Sociala medier

Vi har fått frågan om vi kan visa vad vi heter på olika medier som instagram osv... Följ oss gärna på allt här nere ;)
 
Andrea (Klicka på bilderna om ni vill se större)

Instagram: Andiss                   Tumblr: Sthlm-girl.tumblr.com
                    
 
 
Awa

Instagram: Awasantessonsey         Fanpage på Facebook: Awa Santesson-Sey    
                                                                
 
Youtube: AwaSantessonSey
Och det vi har tillsammans
 
Bloggen så klart! ;)            
 
Videofyme: Boosha                       Polyvore: Theboosha                                Bloglovin: Boosha
                                                      
 
 
 
 
 
 
 
 

Best face forward

Idag så har jag varit på mammas jobb igen och jobbat på för middagen, sen gick vi på ett spinning pass på Sats! Super kul, det är när flera cyklar på tränings cyklar och så är det en tränare som leder. Ska nog gå och göra det igen med mamma någon gång, sen hade dom gjort bra remix på låtarna som dom körde som gjorde att man blev peppad. Jag fick ta det lite lungt bara eftersom jag har varit sjuk, men nu börjar jag komma igång som vanligt igen! :) Så efter gympan åt jag lunch själv på Taco bar... ur trist eftersom mamma skulle tillbaka. Sen innan jag åkte hem fick jag med produkterna ovan och sen pads till det, sen även Berocca (bra att boosta med vitaminer efter man har varit sjuk) och nu ska jag snart ha läxhjälp! Kram Andrea

ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK

Ledsen att göra er besvikna men... Jag har inte rosa idag hehe, kollade på mean girls igår och kom att tänka på denna rubrik!
I alla fall så vill jag bara utomlands och halvsova på en strand med den värmande solen i ansiktet, åååå ge mig sommar nu!!!! /Awa
 

New in

Idag var ju mamma och jag på Zara och då fick vi med hos det här byxorna och tröjan hem! Super nöjd med båda! Dock ser byxorna bruna ut på videon men dom är arme gröna. Byxorna är från TRF och tröjan Zara Barn.

Nu ska jag göra mig i ordning för imorgon och sen sova tidigt! Kram Andrea

lite tråkigt

 

Vad är klockan? - 17.57

1. Fullständigt namn- Awa
2. Ålder?- 15

3. När är du född? Juli
4. Klass? -
9
5. Vilket år tar du studenten? - vet inte, snart hoppas jag haha
6. Film? -  blue lagoon the awakening
7. Låt? -
Mirrors, Justin Timberlake
8. Mat? - Lasagne
9. Dryck? - Aloe Vera
10. Färg? -lila, silver, rosa, turkos, vit, svart

antingen eller:


1. Choklad eller lakrits? –  Choklad
2. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger. (asså jag är högerhänt, eller fattar inte riktigt frågan)
3. Coca cola eller fanta? - cola
4. Pizza eller kebab? - pizza
5. Hur mycket är klockan? - 18.03

KRAM AWA

Jobb

Helt trött i ögonen!! Idag så har jag varit på mammas jobb och jobbat! Hållt på och flyttat papper och sätt i papper i olika pärmar osv... Som tur var en av mammas arbetes kompisar här idag också, hon är bara 1 år äldre så det var grymt med sällskap! :) Skulle aldrig klarat dagen annars... ;)
Snart hoppas jag mamma är klar så vi kan åka! Vi ska kolla lite på Zara och sen ska jag sova när jag kommer hem!! Lol

Kram kram Andrea

Btw. Det är min hund Tazz på bilden han brukar ibland följa med mamma till kontoret! :)

New at this

Deep Repair Masque

För några dagar sedan så trillade den här ner i brevlådan. Det är en Deep Repair Masque för håret från bangerhead.se, man kan också kalla det för hår inpackning. En djup rengörande inpackning som hjälper att reparea och återfukta slitet och skadat hår. Så efter du har shampoo nerat ditt hår så tar du en liten klick och sedan kammar ut! Jag lärde mig från första gången jag använde den att jag behöver inte så mycket för är ganska dryg. Så jag skulle nog säga att den här är ett måste i din dusch, för håret vill också ha en riktigt avkoppling ibland, så ta den 1 gång i veckan och minska med att tvätta håret gör minst 2-3 i veckan för man behöver inte mer!  
 
Kram Andrea
Canon EOS Rebel XSI / Andrea

FASHION? YES PLEASE!

Hej, jag var inne på Zara häromdagen och ville ögonshoppa lite, jag har inte shoppat på huur länge som helst så jag antar att det blir lite vårshopping snart, ska bla införskaffa vita tajta jeans. I alla fall så tycker jag att kläderna på Zara var helt splendid, eleganta och snygga, det kändes som man gick in i värsta "high-fashion" butiken, jag älskade speciellt jackorna med skinnimitation och de slappa otroligt sköna tröjorna. Det var även mycket "animal-prints" och coola färgnyanser.
Här kommer lite bilder från årets kollektion;
 
Riktigt coola vita jeans
Snygga skor, med cool färg och mönster
Men hur snygg jacka?
Såååå fin och perfekt, måste ha!!!
KRAM AWA

Sminkvideo

Recycle

Hej bloggen nu så tänkte jag tipsa om en sak, jag har återvinning på slöjden och så googlade jag för inspiration. Då kom jag av en slump in på Kissies blogg där hon för länge sedan lade upp en bild på en väska av coca cola delar, supercool!
Jag älskar att pyssla och tycker detta är ett perfekt miljövänligt och roligt sätt att göra sin stil personlig! Nu ska jag sova för är så sjukt trött !
Kram Awa

Sneak Peak

Nu har jag fotat en produkt som jag har fått av Bangerhead.se som jag kommer imorgon lägga upp en recension på imorgon. Och när Awa kommer hem så kommer hon också göra det för sin produkt hon fick! Men nu blir det film mys! Adiosss, Andrea