Q/AQ; Jag ska till Stockholm nu i helgen och skulle verkligen vilja ha tips på shopping saker man ska göra osv :) superbra blogg kram :))

A; Hej! Vad kul!

Lugnet i stormen; Jag skulle tipsa om att du verkligen tar dig tid och går en promenad på djurgården och bara njuter av vackra Stockholm!  Sätt dig även på den nybyggda "trappan" utanför Grand Hotel och njut av utsikten mot söder och gamla stan.

Restaurang; Gå till Flippin Burgers vid Kungsholmsstrand och käka deras stört goda hamburgare, stockholms bästa. Dock så kan man inte boka bord så man måste stå och vänta för att komma in men ofta max en timme, men det är det verkligen värt! Maten är gudomlig och prisvärd.

Afternoon Tea på Diplomat är ett mysigt alternativ, eller olika bruncher, ät amerikanska pannkakor på Sirap i vasastan!

Shopping; Det roligaste är nog ändå att shoppa, tycker du absolut ska kolla in Drottninggatan för de flesta "vanliga" butikerna, men om de finns i din stad tycker jag det är roligare om du rör dig mot Mood-gallerian där finns lite ovanligare butiker samt mysiga cafeer, sedan så ska du gå nere vid Norrmalmstorg vid Biblioteksgatan och där runt omkring samt i sturegallerian.

Sedan tycker jag du även kan checka in de mysiga butikerna på söder, här kan du hitta secondhandbutiker med lite unikare stuk, det finns även vintage vid stureplan.

Stadsdel; Tjatigt men sant, gå till Gamla stan, detta är det viktigaste stoppet på din vistelse , där finns massa mysiga cafeer , speciellt i de små gränderna.


Hoppas detta hjälpte lite! Ha det toppen!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback